MarktPlaza

Philip Shelby Rebecca haar vaders dochter

68x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Philip Shelby Rebecca haar vaders dochter
Gebonden boek
Rebecca McHenry is de dochter van de legendarische Max McHenry, de machtige eigenaar van een groot imperium. Hij is zacht en vriendelijk voor zijn dochter, hard maar rechtvaardig in het zakendoen; een man die behalve vrienden ook bittere vijanden heeft.
Als Max onder verdachte omstandigheden om het leven komt, mag Rebecca niet toegeven aan haar vreselijke verdriet: de zware last van het imperium rust nu bij haar.
In haar strijd om de macht stevig in handen te krijgen, kan ze niets anders doen dan vertrouwen op de mannen die haar vader bijstonden: Andrew Stoughton, een indrukwekkende Engelsman, Max’rechterhand en de man aan wie Rebecca haar hart verloren heeft, Eric Walker, een flamboyante New Yorkse bankier met een geheel eigen kijk op de wereld en Dallas Gibson, een ingetogen archeoloog die haar vader kende als geen ander.
Maar één van deze mannen speelt een dubbelrol en is uit op de volledige vernietiging van Max McHenry’s imperium... en van zijn dochter.
Maar Rebecca is het evenbeeld van haar vader: ze is sterk, volhardend en meedogenloos genoeg om haar vijanden met hun eigen wapens te bestrijden. Ze zal niet rusten voor de rekening vereffend is...