MarktPlaza

Peugeot Partner - 120 1.6 BlueHDi 100 L1 Première S&S Automaat, Navigatie, Camera, 3 zits, schuifdeu

229x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.980 kg
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 11,8 s
Topsnelheid: 163 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donkergrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 108 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 80 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Achteruitrijcamera
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- LED dagrijverlichting
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor achter
- Rubber mat in laadruimte
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- zeer mooie en complete limousine
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
- Zijschuifdeur rechts
Alle technologie in de Peugeot Partner is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Tot de voorzieningen van deze auto behoren elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze Peugeot is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Peugeot. Belt u ons snel?
Voor auto’s die u bij ons koopt, geldt de wettelijk garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarbij geldt dat auto’s boven de 4500 euro geleverd kunnen worden met 6 maanden BOVAG garantie, kosten daarvoor zijn 595,-, tenzij anders overeengekomen. De garantie geldt op alle mechanische en technische onderdelen. Als het defect of mankement onder de garantie valt worden ook de diagnosekosten vergoed.
Alle auto’s zijn onderworpen aan een uitgebreide inspectie en bijna altijd voorzien van de volledige onderhoudshistorie.
De garantie geldt niet voor normale onderhoudsbeurten, op interieur van de auto, de carrosserie, de ruiten en de wielen. Ook als u zelf (mede) schuld heeft aan het defect van uw auto geldt de garantie niet. Indien externe factoren verantwoordelijk zijn voor het defect of de schade, zoals bijvoorbeeld een aanrijding of noodweer, kunt u de kosten over het algemeen verhalen op uw eigen verzekering.
Auto’s met meer dan 150.000 km of meer dan 150 Pk kunnen garantie krijgen in overleg.
Inruil van uw huidige auto, boot, motor of caravan etc. is natuurlijk mogelijk, mail dan foto’s en gegevens naar verkoop@autobedrijfbasbloemberg.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.
Of bel naar 026-3120881 keuze 3 verkoop.
Wij zijn lid van de BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en bieden u daardoor extra zekerheid bij aankoop, onderhoud en reparatie van uw auto.
Ons bezoek adres is:
Het Hazeland1
6932KA Westervoort
Openingstijden:
MA-VR 08:00-18:00
Za 09:00- 16:00