MarktPlaza

Peugeot Expert - 231L 2.0 BlueHDI 120 Profit+ *All-In Prijs* Airco - nette staat - park-sens

553x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2017 - mei 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 340 Nm
GVW: 3.100 kg
Afmetingen (LxBxH): 496 x 192 x 194 cm
Wielbasis: 327 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 169 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 98 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Audio-pakket
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- MP3 aansluiting
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Zijschuifdeur rechts
Betreft een ex BTW prijs.
In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Peugeot Expert altijd de controle. Deze auto uit 2018 heeft 27180 kilometer op de teller staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. In deze auto profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Wij prijzen onze auto's All In mits anders is aangegeven. Dit wordt transparant en overzichtelijk gecommuniceerd om verrassingen in de showroom te vermijden.
Auto's met een All In prijs worden aan u geleverd met minimaal 12 maanden APK, een voorgeschreven onderhoudsbeurt, minimaal een kwart tank brandstof en we laten de auto van binnen en buiten poetsen door een professioneel poetsbedrijf. Auto's boven de € 4500,- worden standaard geleverd met 6 maanden garantie conform de BOVAG voorwaarden.
Bieden we de auto van uw keuze aan met een afleverpakket? Dan kunt u uw auto te upgraden met de eerder genoemde extra's voor €595,-. U kunt uiteraard ook kiezen voor de meeneemprijs, instappen en wegrijden.
Wij van PCA Dealer Bodegraven streven naar het leveren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige auto’s in alle prijsklassen. U kunt bij ons terecht voor alle merken auto’s.
Na vele jaren als officieel Peugeot dealer door het leven te zijn gegaan, zijn wij sinds 1 oktober 2016 een Peugeot en Citroën specialist. Wij gaan voor betaalbaar en goed!
Met eerlijk zaken doen, een goede bereikbaarheid en passie voor auto’s ontzorgen wij dagelijks onze klanten. Wij kunnen u ook helpen en begeleiden bij het verzekeren en/of financieren van uw auto.
Zelf ervaren hoe wij het verschil maken in autoland? Kom dan snel langs voor een bezichtiging of proefrit!