MarktPlaza

Citroën C4 Cactus - 1.2 e-VTi Business *Navi - Clima - Camera

79x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mrt 2014 - jan 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
GVW: 1.510 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 173 x 154 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 15,0 s
Topsnelheid: 172 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 98 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- MP3 aansluiting
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
Betreft een meeneemprijs inclusief 6 maanden BOVAG garantie. We leveren uw auto nóg beter af met onderhoud, een professionele poetsbeurt en minimaal een kwart tank brandstof voor € 595,-
Stijlvol, een tikje gewaagd en met uitstekende rijkwaliteiten: dat is een Franse auto ten voeten uit. Kijk maar eens naar deze Citroën C4 Cactus. We hebben het hier over een auto uit 2015 die 66952 kilometer op de teller heeft staan. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Achter het stuur van deze Citroën bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
Wij van PCA Dealer Bodegraven streven naar het leveren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige auto’s in alle prijsklassen. U kunt bij ons terecht voor alle merken auto’s.
Na vele jaren als officieel Peugeot dealer door het leven te zijn gegaan, zijn wij sinds 1 oktober 2016 een Peugeot en Citroën specialist. Wij gaan voor betaalbaar en goed!
Met eerlijk zaken doen, een goede bereikbaarheid en passie voor auto’s ontzorgen wij dagelijks onze klanten. Wij kunnen u ook helpen en begeleiden bij het verzekeren en/of financieren van uw auto.
Zelf ervaren hoe wij het verschil maken in autoland? Kom dan snel langs voor een bezichtiging of proefrit!