MarktPlaza

Peugeot 308 SW - B.L. Executive 1.2 PURETECH 110pk H6 PANODAK | NAVI | LM-V | CLIMA | CRUISE

532x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2018
GVW: 1.790 kg
Afmetingen (LxBxH): 425 x 180 x 146 cm
Wielbasis: 273 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 12-11-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Gordijnairbags achter
- Gordijnairbags voor
- Led dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen (18)
- Lichtsensor
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Snelheidsbegrenzer
- Sportstuur
- Telefoon
- Toerenteller
- Zij-airbags achter
- Zij-airbags voor
Uitdagend, innemend en een tikje exclusief, zo kun je Franse auto’s het best omschrijven. Dat geldt al helemaal voor deze Peugeot 308, met zijn tellerstand van 34081 kilometer en zijn bouwjaar 2018. De aandrijving van deze Peugeot komt voor rekening van een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, snelheidsbegrenzer, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
De bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Met sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak. 0184 681504
AUTOSERVICE LEKKERLAND, AL RUIM 40 JAAR EEN BEGRIP IN DE ALBLASSERWAARD. KIJK OOK OP AUTOSERVICELEKKERLAND.NL! VOOR MEER OCCASIONS GA NAAR WWW.MULDERAUTOMOTIVE.NL
Onze advertenties zijn met de grootste zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.