MarktPlaza

Peugeot 308 SW - 1.6 BlueHDI Blue Lease Limited navi, airco, cv, nw apk

141x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2014 - jan 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 300 Nm
GVW: 1.870 kg
Afmetingen (LxBxH): 459 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 10,1 s
Topsnelheid: 194 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 85 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Metaalkleur
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. Dit is een dealeronderhouden Peugeot 308 SW met 163809 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2014. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. In deze Peugeot profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
U bedient het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Achter het stuur van deze Peugeot bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Deze auto is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 308 SW is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze Peugeot echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Welkom bij Autobedrijf Jan Leegstra. De door ons aangeboden occasions komen veelal rechtstreeks uit de lease branche. Van deze auto’s is de geschiedenis bekend, NAP aanwezig, meestal van eerste eigenaar en het onderhoud volgens fabrieksnormen uitgevoerd! Onze prijzen zijn concurrerend en inruil is altijd mogelijk. Ons bedrijf is gevestigd op " industrieterrein Zuiderschans" te Dokkum (Friesland).
Onze occasions worden met een basis pakket geleverd waarvoor wij GÉÉN afleverkosten rekenen! Het basis pakket houdt in: tenminste half jaar APK, gecheckt, vloeistoffen controle, schoon gemaakt en een correct NAP rapport. Daarnaast kunt u kiezen voor een Full service-pakket ( = incl. 3 maanden garantie ) Voor eventuele vragen over onze occasions, kunt u zich wenden tot de verkoop: dhr. Marco Oosterhof of dhr. Jan Leegstra tel : 0519-297653. 'Oant sjen' bij Autobedrijf Jan Leegstra in Dokkum!