MarktPlaza

Peugeot 308 - 1.2 VTi Active NAVIGATIE, TREKHAAK, CRUISE CONTROLE

581x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2013 - jul 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
GVW: 1.670 kg
Afmetingen (LxBxH): 425 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 262 cm
Acceleratie (0-100): 13,3 s
Topsnelheid: 172 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Intelligent en praktisch, de Peugeot 308 staat bekend om zijn handzaamheid en zijn kwaliteit. We hebben het hier over een auto uit 2014 met een tellerstand van 111451 kilometer. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Bij de uitrusting van deze Peugeot horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 308 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
Autobedrijf Thalen is een gerenommeerde naam als het gaat om kwaliteit en betaalbaarheid.
Wij zijn uw adres voor Peugeot's, Citroën's en prima occasions! Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of Citroën, of een goede occasion, dan bent u bij Autobedrijf Thalen aan het juiste adres.
Bekijk ons online occasion aanbod of bezoek ons in Dedemsvaart. Wij staan graag voor u klaar en geven u graag het warme gevoel dat hoort bij onze slogan: PCA: gewoon goed!