MarktPlaza

Peugeot 308 - 1.2 PureTech Active Navi - Climate Control - Parkeersens

623x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2014 - apr 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
GVW: 1.645 kg
Afmetingen (LxBxH): 425 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 262 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 172 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- MP3 aansluiting
- Multimedia systeem
- Parkeersensor achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Betreft een meeneemprijs inclusief 6 maanden BOVAG garantie. We leveren uw auto nóg beter af met onderhoud, een professionele poetsbeurt en minimaal een kwart tank brandstof voor € 595,-
De Peugeot 308 scoort! Niet alleen door zijn ruimte en zijn rijcomfort, maar ook door zijn eigenwijze uitstraling. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Peugeot is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De uitrusting van deze Peugeot is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 308 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Om deze Peugeot Om decht te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Wij van PCA Dealer Bodegraven streven naar het leveren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige auto’s in alle prijsklassen. U kunt bij ons terecht voor alle merken auto’s.
Na vele jaren als officieel Peugeot dealer door het leven te zijn gegaan, zijn wij sinds 1 oktober 2016 een Peugeot en Citroën specialist. Wij gaan voor betaalbaar en goed!
Met eerlijk zaken doen, een goede bereikbaarheid en passie voor auto’s ontzorgen wij dagelijks onze klanten. Wij kunnen u ook helpen en begeleiden bij het verzekeren en/of financieren van uw auto.
Zelf ervaren hoe wij het verschil maken in autoland? Kom dan snel langs voor een bezichtiging of proefrit!