MarktPlaza

Peugeot 307 SW - 2.0-16V Pack Automaat | Panoramadak | Autom. Airco | Cruise Control | Trekhaak | PD

582x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Modelreeks: aug 2005 - mrt 2007
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.985 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 176 x 158 cm
Wielbasis: 271 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 197 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik in de stad: 12,2 l/100km (1 op 8,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
CO2 uitstoot: 199 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 100% Onderhouden
- Pack Visibilité
- Parkeersensor achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Reservewiel
- Stuur verstelbaar
- Warmtewerende voorruit
Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Peugeot 307 SW u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. Ook is de auto voorzien van: aluminium dakrailing, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en armsteun voorin.
Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Leuk dat u kijkt naar onze auto! INRUIL van uw auto of motor? Graag! Vragen? Bel of Whatsapp ons: 06-12547837
De prijs is op basis van een netto meeneemprijs. Dat betekent dat deze prijs inclusief BTW is (tenzij het een BTW grijskenteken/bedrijfswagen betreft) en direct rijklaar is.
Verder is de prijs altijd inclusief geldige APK, tenaamstelling van uw nieuwe auto en het vrijwaren van uw inruilauto. Wij hanteren geen afleverkosten. Mocht uw nieuwe auto aan onderhoud toe zijn, dan kunt u dit door ons laten uitvoeren tegen een zeer aantrekkelijke meerprijs. Garanties behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden voor net even dat extra stukje zekerheid.
Bekijk ons aanbod online of kom langs in Schoonebeek. Bel wel even van te voren, we werken namelijk alleen op afspraak. 06-12547837
www.autohoff.nl
Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite en advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Er kunnen dan ook geen rechten aan deze advertentie worden ontleend. Vertrouwt u daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.