MarktPlaza

Peugeot 3008 - Style 1.6 THP | NAVI | CLIMA | LM VELGEN | BT |

535x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2012
GVW: 2.020 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 184 x 163 cm
Wielbasis: 261 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik in de stad: 9,9 l/100km (1 op 10,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 167 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Gordijnairbags voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen (17)
- Lichtsensor
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Snelheidsbegrenzer
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Telefoon
- Toerenteller
- Witte knipperlichten
- Zij-airbags
Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Peugeot 3008. Het is een auto uit 2013, op de teller staat een kilometerstand van 54689. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, witte knipperlichten, snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Tijdens de rit bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Natuurlijk is er ook climate control aanwezig. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Peugeot is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren helpen u om strak en veilig in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En deze auto heeft ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Peugeot in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen? 0184 681504
AUTOSERVICE LEKKERLAND, AL RUIM 40 JAAR EEN BEGRIP IN DE ALBLASSERWAARD. KIJK OOK OP AUTOSERVICELEKKERLAND.NL! VOOR MEER OCCASIONS GA NAAR WWW.MULDERAUTOMOTIVE.NL
Onze advertenties zijn met de grootste zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.