MarktPlaza

Peugeot 208 - Blue Lion 5-Deurs Navigatie PDC

566x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2016
GVW: 1.546 kg
Afmetingen (LxBxH): 396 x 174 x 146 cm
Wielbasis: 254 cm
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Snelheidsbegrenzer
- Toerenteller
- Zij-airbags
De producten van de Franse auto-industrie onderscheiden zich door hun elegante vormgeving en innovatieve technieken. Kijk maar naar deze Peugeot 208. Het is een auto uit 2017, op de teller staat 29612 kilometer. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer getint glas, snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
De automatische veiligheidssystemen in deze Peugeot fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket. Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.