MarktPlaza

Peugeot 107 - Active 1.0 12v Pack Premium 5-DEURS Airco | Radio/CD

532x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2013
GVW: 1.190 kg
Afmetingen (LxBxH): 344 x 163 x 147 cm
Wielbasis: 234 cm
Topsnelheid: 157 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Mistlampen voor
- Reservewiel
- Spoiler voor
- Toerenteller
- Zij-airbags
- Zij-airbags voor
Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. Dit is een Peugeot 107 met 83702 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2012. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Ook getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. En deze auto heeft ook toerenteller, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket. Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.