MarktPlaza

Peugeot 206 - 1.1 Accent | 1e eigenaar | Airco | 5-deurs

524x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2011
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 94 Nm
GVW: 1.367 kg
Afmetingen (LxBxH): 387 x 167 x 145 cm
Wielbasis: 244 cm
Acceleratie (0-100): 18,0 s
Topsnelheid: 159 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,8 l/100km (1 op 12,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 133 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
Nette Peugeot 206+, origineel Nederlands en ingeruild van de eerste eigenaar! Voor meer info of het maken van een afspraak voor bezichtiging, belt u met 072-5713875.
Eigenlijk moet u deze Peugeot 206+ niet online bekijken. Kom gerust naar onze showroom om de stijlvolle carrosserie, de pittige motor en het comfortabele interieur zelf te ontdekken. De auto is van het bouwjaar 2011 en is van de eerste eigenaar. Hij rijdt lekker, deze Peugeot. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Natuurlijk behoren elektrisch bedienbare ramen voor en bumpers in carrosseriekleur ook tot de uitrusting van deze complete auto.
U vindt in deze auto ook airconditioning.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
1) De vermelde verkoopprijs is inclusief alle verplichte, onvermijdbare kosten. Hieronder vallen de tenaamstellingskosten, BTW en BPM, tenzij nadrukkelijk anders is overeengekomen.
2) De vermelde verkoopprijs is exclusief alle onverplichte, eventueel vermijdbare kosten. Hieronder valt ons afleverpakket a 695 euro. Dit afleverpakket draagt er zorg voor dat wij de auto alvorens aflevering voorzien van een grote onderhoudsbeurt en een nieuwe APK-keuring. Eventueel daaruit voortvloeiende afwijkingen worden tevens door ons in orde gebracht. Bovendien wordt de auto voorzien van een volle tank brandstof, een poetsbehandeling en 6 maanden BOVAG-Garantie (indien van toepassing).
3) Een inruilauto is bij ons van harte welkom. De daadwerkelijke inruilprijs zal echter worden vastgesteld na een fysieke taxatie door één van onze taxateurs bij ons op locatie. Deze taxaties zijn geheel kosteloos. Inruilbedragen die genoemd worden tijdens telefonisch onderhoud of e-mailverkeer, zijn slechts indicatieve prijzen.
Disclaimer
Hoewel de informatie op deze website of andere communicatie-uitingen permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website of andere communicatie-uitingen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.
Richtlijnen conform Autoriteit Consument & Markt (ACM) per 1 november 2016.