MarktPlaza

Seat Leon ST - 1.0 Eco TSI STYLE Business | Full-LED | DSG

480x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2017 - sep 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.800 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 182 x 145 cm
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 9,8 s
Topsnelheid: 202 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 102 g/km
Emissieklasse: Euro6
Algemene staat: goed
Fabrieksgarantie tot: 05-10-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Connected services
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Draadloze telefoonlader
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- ISOFIX
- Keyless entry
- Keyless go
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Nationale Auto Pas (NAP)
- Navigatiesysteem full map
- Nederlands geleverde auto
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Rijstrooksensor met correctie
- Spraakbediening
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Verkeersbord detectie
- Vervolgbotsing preventie
Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze Seat Leon ST u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U bedient het navigatiesysteem en het audiosysteem met dab-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Seat zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren achter. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.
In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
1) De vermelde verkoopprijs is inclusief alle verplichte, onvermijdbare kosten. Hieronder vallen de tenaamstellingskosten, BTW en BPM, tenzij nadrukkelijk anders is overeengekomen.
2) De vermelde verkoopprijs is exclusief alle onverplichte, eventueel vermijdbare kosten. Hieronder valt ons afleverpakket a 695 euro. Dit afleverpakket draagt er zorg voor dat wij de auto alvorens aflevering voorzien van een grote onderhoudsbeurt en een nieuwe APK-keuring. Eventueel daaruit voortvloeiende afwijkingen worden tevens door ons in orde gebracht. Bovendien wordt de auto voorzien van een volle tank brandstof, een poetsbehandeling en 6 maanden BOVAG-Garantie (indien van toepassing).
3) Een inruilauto is bij ons van harte welkom. De daadwerkelijke inruilprijs zal echter worden vastgesteld na een fysieke taxatie door één van onze taxateurs bij ons op locatie. Deze taxaties zijn geheel kosteloos. Inruilbedragen die genoemd worden tijdens telefonisch onderhoud of e-mailverkeer, zijn slechts indicatieve prijzen.
Disclaimer
Hoewel de informatie op deze website of andere communicatie-uitingen permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website of andere communicatie-uitingen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.
Richtlijnen conform Autoriteit Consument & Markt (ACM) per 1 november 2016.