MarktPlaza

Peugeot 2008 - 1.6 VTi Allure Superstaat en superluxe

174x bekeken
4 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mei 2013 - mrt 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.666 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 174 x 157 cm
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 189 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 150 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG 40-puntencheck: https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- mistlampen voor adaptief
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
Betreft een meeneemprijs inclusief 6 maanden BOVAG garantie. We leveren uw auto nóg beter af met onderhoud, een professionele poetsbeurt en minimaal een kwart tank brandstof voor € 595,-
Dit is niet zomaar een Peugeot 2008. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Deze auto heeft 39169 kilometer op de teller staan, het bouwjaar is 2014. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De sportstoelen geven het interieur van deze 2008 een super strakke en sportieve uitstraling. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Tijdens de rit bedient u het audiosysteem met de knoppen op het stuur. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 2008 samen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.
Wij van PCA Dealer Bodegraven streven naar het leveren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige auto’s in alle prijsklassen. U kunt bij ons terecht voor alle merken auto’s.
Na vele jaren als officieel Peugeot dealer door het leven te zijn gegaan, zijn wij sinds 1 oktober 2016 een Peugeot en Citroën specialist. Wij gaan voor betaalbaar en goed!
Met eerlijk zaken doen, een goede bereikbaarheid en passie voor auto’s ontzorgen wij dagelijks onze klanten. Wij kunnen u ook helpen en begeleiden bij het verzekeren en/of financieren van uw auto.
Zelf ervaren hoe wij het verschil maken in autoland? Kom dan snel langs voor een bezichtiging of proefrit!