MarktPlaza

Peugeot 107 - 1.0 Sportium | AIRCO | VELGEN | LED |

543x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2012 - dec 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 93 Nm
GVW: 1.190 kg
Wielbasis: 234 cm
Acceleratie (0-100): 13,7 s
Topsnelheid: 157 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 14"
- Lichtmetalen velgen 15"
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
Zo compact als hij is, biedt de Peugeot 107 een enorme hoop ruimte voor u, uw gezin en uw bagage. Dit exemplaar heeft 76490 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2014. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze Peugeot is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 14 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
Autohuis Salland is een autobedrijf dat is gespecialiseerd in het in- en verkopen van jonge en nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Het bedrijf vloeit voort uit een bijna 60-jarig bestaand familiebedrijf. Dit familiebedrijf genaamd In de Wal auto’s is een grote partij in de autowereld en verkoopt uitsluitend Business to Business. Met dit familiebedrijf achter ons en de inmiddels jarenlange ervaring in de autobranche bent u bij Autohuis Salland aan het juiste adres voor al uw auto’s. Doormiddel van een nauwkeurige selectie bij het inkopen, waarbij streng wordt gekeken naar een sluitende kilometerstandregistratie en onderhoudshistorie, beschikt onze voorraad alleen over nette en correcte auto’s. Met een gemiddelde voorraad van 60 occasions biedt Autohuis Salland u een breed assortiment. Daarnaast is het de mogelijkheid om een zoekopdracht bij ons in te dienen, hierin kunt u uw wensen en eisen aangeven en wij komen dan met een passend aanbod bij u terug! U kunt bij ons terecht binnen de openingstijden, daarnaast is het mogelijk om 's avonds op afspraak langs te komen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.