MarktPlaza

Peugeot 107 - 1.0-12V XS

108x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 155/65 R14
GVW: 1.180 kg
Afmetingen (LxBxH): 343 x 163 x 147 cm
Wielbasis: 234 cm
Acceleratie (0-100): 13,7 s
Topsnelheid: 157 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Lichtmetalen velgen 14"
- Stuur verstelbaar
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Peugeot 107. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze Peugeot profiteert u onder andere ook van: 14 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
De uitrusting van deze Peugeot is met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Het is mogelijk uw huidige auto in te ruilen of te verkopen. Uiteraard kunnen wij uw auto het beste taxeren middels een bezoekje aan ons autobedrijf. Dan weet u direct waar u aan toe bent.
Wij zijn aangesloten bij de BOVAG. Een auto kopen of laten repareren bij een BOVAG-autobedrijf betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie. Wat houdt die garantie precies in houdt en wat zijn de voorwaarden exact zijn vindt u terug op de website van de BOVAG.
Afhankelijk van de het bouwjaar en kilometerstand van onze occasions kunnen wij u diverse garantie en of aflever pakketten aanbieden.
U bent van welkom deze zonder afspraak te bezichtigen op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 – 17.00 uur bij ons autobedrijf op de Langkamp 10 te Wijk Bij Duurstede. Buiten werktijd bekijken? Geen probleem. Maakt u daarvoor een afspraak met ons via telefoon 0343-563616 of via email.
Schrijf en tekst fouten onder voorbehoud.