MarktPlaza

Mercedes-Benz B-klasse - 180 Ambition

545x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/65 R15
GVW: 1.960 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 179 x 156 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 10,4 s
Topsnelheid: 190 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,2 l/100km (1 op 12,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 141 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Accident Avoidance System
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Parkeer-assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Wis-/was installatie voor koplampen
Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Mercedes-Benz B-klasse een auto voor u. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. De start-stop functie vermindert het brandstofverbruik door de motor uit te schakelen terwijl u stilstaat. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz B-klasse is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen en vergroot de veiligheid voor u en uw passagiers. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Mercedes-Benz in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Het is mogelijk uw huidige auto in te ruilen of te verkopen. Uiteraard kunnen wij uw auto het beste taxeren middels een bezoekje aan ons autobedrijf. Dan weet u direct waar u aan toe bent.
Wij zijn aangesloten bij de BOVAG. Een auto kopen of laten repareren bij een BOVAG-autobedrijf betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie. Wat houdt die garantie precies in houdt en wat zijn de voorwaarden exact zijn vindt u terug op de website van de BOVAG.
Afhankelijk van de het bouwjaar en kilometerstand van onze occasions kunnen wij u diverse garantie en of aflever pakketten aanbieden.
U bent van welkom deze zonder afspraak te bezichtigen op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 – 17.00 uur bij ons autobedrijf op de Langkamp 10 te Wijk Bij Duurstede. Buiten werktijd bekijken? Geen probleem. Maakt u daarvoor een afspraak met ons via telefoon 0343-563616 of via email.
Schrijf en tekst fouten onder voorbehoud.