Penny Vincenzi De andere vrouw

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 84x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Penny Vincenzi De andere vrouw
Paperback
Cressida Forrest, de jongste dochter van de alom gerespecteerde gynaecoloog James Forrest, en dokter Oliver Bergin, de enige zoon van de rijke Newyorkse bankier Josh Bergin, gaan trouwen. Het zou het society-huwelijk van het jaar worden.
De avond voor de grote dag lijkt alles volmaakt: het jonge stel is gelukkig en zeer verliefd; familieleden en vrienden zijn gezellig bijeen voor een diner in het ouderlijk huis van de bruid en zelfs het weer speelt mee door een prachtige dag te beloven. Maar de volgende morgen is Cressida spoorloos verdwenen.
En de dag die juist zo vreugdevol had moeten zijn, verandert in een nachtmerrie voor familie en vrienden als duidelijk wordt dat achter de façade geheimen schuilgaan waarvan iedere betrokkene hoopte dat ze voorgoed begraven zouden worden door het huwelijk.
Wat probeerde James Forrest zo angstvallig voor iedereen verborgen te houden? Wat wist de ogenschijnlijk zo succesvolle zuster van Cressida? Speelde de moeder van de bruidegom een rol in Cressida's verdwijning? En wie was zij eigenlijk, de vrouw die zij allemaal kenden als Cressida - perfecte dochter, zuster, geliefde en toekomstige echtgenote...?


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.