MarktPlaza

PC Game *** TRAIN JE PUPPY ***

19x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele PC CD-rom

* TRAIN JE PUPPY

Speel, train en win met je nieuwe beste vriend!

Neem je beste vriend vandaag mee naar huis!


Breng gelukkige uren door met het verwennen en het borstelen van, en het apporteerspelletjes doen met je nieuwe speelkameraad, je hond. Speel met je hond, laat hem uit en jog met hem door het park om hem te trainen in gehoorzaamheid en behendigheid. Hij heeft jouw liefde en geduld nodig om een afgerichte rashond te worden die mee kan doen aan nationale wedstrijden. Hebben jij en je hond dat wat nodig is om als Beste in de Show te eindigen?

* Stoei met je hond, doe apporteerspelletjes en leer hem luisteren naar commando's. Voed en zorg voor dit nieuwste gezinslid. Hij heeft een hoop aandacht nodig zodat h hij niet aaam het meubilair gaat knagen of gaten gaat graven.
* Kijk of  al je harde werken en trainen niet voor niets is geweest in gehoorzaamheids- en behendigheidswedstrijden. Welke plaats haalt je hond?
* Verkleed je hond met grappige kleren zoals hoeden en kragen. Koop zelfs accessoires en speeltjes voor je hond om mee te spelen tijdens de game.
* Leer je hond nieuwe truuks! Gebruik de Gebaar Herkennings Systeem om je hond te laten gehoorzamen door simpelweg met je muis te bewegen!


Minimale Systeemeisen:
Pentium III
Vanaf 3 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer PC GAMES, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!