MarktPlaza

PC Game *** THE QUEST TRIO ***

23x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele PC CD-rom

* THE QUEST TRIO

3-Games Pack

* MahJong Quest I
* MahJong Quest II
* MahJong Quest III


* MAHJONG QUEST I

An Epic Tale of The Matching


De bedenkers van Jewel Quest brengen jou méér dan zomaar een puzzelgame - zij bieden u als het ware een bioscoopervaring. Nadat drie draken het imperium op zijn kop hebben gezet, moet de jonge Kwazi een set Mah Jong stenen uit vroeger tijden gebruiken om de balans te herstellen. Help Kwazi op zijn reis door de Oriënt en geniet van de prachtige animaties gebruik de fantastische reeks speciale stenen om lastige puzzels op te lossen.


* MAHJONG QUEST II

The Epic Journey Continues!


De epische reis van Kwazi gaat verder in dit vervolg waar velen naar uitgezien hebben. De natuur heeft de wereld verdeeld in een land van tegenstellingen. Zelfs onze held Kwazi is gesplitst in een mannelijke en vrouwelijke versie! Help de twee Kwazi's om de balans in het universem te herstellen door de Mah Jong stenen niveau na niveau te matchen.


* MAHJONG  QUEST III

Balance of Life


Vergezel Kwazi op het avontuur van zijn leven in deze derde uitgave in de populaire Mah Jong serie. Mah Jong Quest III volgt Kwazi van zijn mysterieuze oorsprong tot op hoge leeftijd in meerdere niveaus vol plezier. Bepaal het lot van Kwazi via een reeks van steeds moeilijkere Mah Jong layouts. Jouw beslissingen bepalen de richting waarin het verhaal zich ontwikkelt.


Minimale Systeemeisen:
Windows XP/Vista
Werkt ook op windows 10
Vanaf 3 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer PC GAMES, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!