MarktPlaza

Patrick Cauvin Blinde liefde

100x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Patrick Cauvin Blinde liefde
Gebonden boek
Tijdens zijn vakantie aan de Franse Riviera ontmoet de leraar Jacques Bernier in een bioscoop een jonge vrouw. Voor Jacques is het liefde op het eerste gezicht. Die eerste ontmoeting groeit uit tot een stormachtig liefdesavontuur, waarbij heel wat hindernissen moeten worden genomen.
Hij haalt haar over tot een gezamelijke reis. Hand in hand zwerven ze door zomers Parijs, jagen elkaar na in stromende regen op de brede, verlaten Vlaamse stranden en keren weer terug naar de Lichtstad. Opgezweept in een wederzijdse tedere hartstocht, die geen grenzen lijkt te kennen.
Onafwendbaar groeit het wederzijdse gevoel, elkaar niet meer te willen en te kunnen missen. Dat Laura aan beide ogen blind is, blijkt voor haar een groter obstakel dan voor Jacques.
Op verrassende, steeds weer ontroerende wijze vertelt Patrick Cauvin deze door en door menselijke geschiedenis. Een meeslepend verhaal dat als geen ander de intieme ontmoeting tussen een ziende en een blinde verbeeldt. Een liefde met een gebrek, maar een geenszins gebrekkige liefde.