MarktPlaza

PATINENTE GEBOUWEN BUURT BIJ DE KERK IN PANNONHALMA, HONGARIJE!

222x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

UITZONDERLIJKE KANS!
ZELDZAAM OP DE VASTGOEDMARKT! PATINENTE GEBOUWEN BUURT BIJ DE KERK IN PANNONHALMA!
Het monumentale pand strekt zich uit over vier niveaus, met een bruikbare oppervlakte van 1.600 m² op een perceel van 2.513 m². Het imposante bakstenen gebouw, gebouwd in 1760, werd in 2017 grotendeels gerenoveerd: binneninrichting, leidingvervanging, verwarmingssysteem (gascirculatie), deur- en dakvervanging, liftinstallatie, oppervlaktebehandeling houten balken, interieurrenovatie, enz.
De renovatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd in samenwerking met de Rijksdienst voor Monumentenzorg met een serieuze professionele achtergrond. De nieuwe eigenaar staat op het punt de algehele renovatie van het gebouw af te ronden, wat voor iedereen winstgevend kan zijn, afhankelijk van het mogelijke gebruik (museum, tentoonstellingszaal, conferentie- en evenementencentrum, centrum voor hoger onderwijs, privéschool, interactief belevingscentrum, evt. woningbouw, hotel, enz.). , langetermijninvesteringen van hoge kwaliteit. WILT U EEN BIJZONDERE, UNIEKE WONING, AARZEL NIET!
Belangrijkste kenmerken:
- Rijksmonumentaal bakstenen pand uit 1760.
- 2513 m² perceeloppervlakte, 1600 m² bruikbare binnenruimte (verdeeld over 3 verdiepingen).
- Renovatiewerkzaamheden uitgevoerd: dak vervangen, leiding vervangen, deur en raam vervangen, modernisering verwarming (gascirculatie), binneninrichting. Ontwerp, oppervlaktebehandeling van houten balken, installatie van liften, enz.
- De volledige ontwerpdocumentatie en visuele plannen van het complex zijn ook beschikbaar voor de toekomstige nieuwe eigenaar.
- Onroerend goed voor onmiddellijk bezit met een ordelijke juridische achtergrond.
- Het prachtige panorama biedt een uniek uitzicht op de aartsabdij van Pannonhalma.
- Door de brede inzetbaarheid en ligging een unieke kans in de vastgoedmarkt.
- GOEDE PRIJS-PRESTATIEVERHOUDING, UITSTEKENDE INVESTERING!
Prijs: 490.000 EUR (bespreekbaar)