MarktPlaza

Opel Zafira Tourer - 2.0CDTI Cosmo 7p. Navi Pdc Tel. Usb Cruise Ecc Isofix 17''LM 7-persoons

530x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2020
GVW: 2.415 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 188 x 169 cm
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Antraciet
CO2 uitstoot: 134 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 441 - 469 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Automatische Verlichting
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Half lederen bekleding
- Isofix
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Stuur verstelbaar
- USB aansluiting
- USB ingang
Het doordachte ontwerp van de Opel Zafira Tourer maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit dealeronderhouden exemplaar heeft 102105 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2015. Tot de voorzieningen van deze auto behoren dakreling, getint glas, elektrische handrem, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?
✅Prijs is een meeneemprijs; Kijk voor meer informatie, foto's, en onze actuele voorraad op onze site: www.autocorsten.nl of neem telefonisch contact met ons op; 0499-422176. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die Uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Auto Corsten sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit. Auto Corsten is officieel Opel dealer, Vakgarage en Bovag erkend bedrijf sinds 1972.