MarktPlaza

Opel Vivaro - 2.0 CDTI L2H1 EcoFLEX / Navigatie-Pakket / PDC / dealer onderhouden / 1e eigenaar

556x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 3.030 kg
Wielbasis: 350 cm
Acceleratie (0-100): 19,0 s
Topsnelheid: 145 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donkergrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 180 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 104 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Betonplex laadvloer
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, met extra beveiliging (deadlock-functie)
- Elektrische ramen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- RVS Imperiaal met rol
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Tussenschot volledig
- Tussenschot Volledig
- Volwaardig Reservewiel
- Warmtewerende voorruit
- Zijschuifdeur rechts
- Zijwandbetimmering
Zeer goed onderhouden Opel Vivaro L2 van 1e eigenaar. Onderhoudsboekje en onderhoudshistorie aanwezig. N.A.P. aanwezig. Origineel NED-Vivaro. Altijd bij de Opel dealer in onderhoud geweest. Jan 2019 bij 64.000 KM laatste onderhoudsbeurt gehad incl. nieuwe remblokken + 2 nieuwe banden. Alle rekeningen van onderhoud volledig aanwezig. Zeer luxe uitvoering met diverse extra's zoals Navigatie-pakket, cruise control, parkeersensoren achter en nog veel meer. Tevens extra beveiliging voor de deuren en Armsteun en lendesteun bestuurderstoel, Betonplex vloerplaat L2, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, met extra beveiliging (deadlock-functie), Volwaardig reservewiel, Gatelock (incl. montage) en Zijwandbekleding.
Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook elektrisch bedienbare ramen voor en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Opel helemaal compleet.
In de Opel Vivaro heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Met ons ruime aanbod van minimaal 70 voertuigen in uiteenlopende merken, kunnen wij u helpen aan een auto die bij uw wensen en budget past. Garantie, inruil en financiering zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Raadpleeg voor ons brede aanbod voertuigen en meer informatie onze website www.autoroels.nl. Natuurlijk informeren wij u ook graag telefonisch of per mail.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echt nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.