MarktPlaza

Opel Tigra TwinTop - 1.4-16V Temptation NAVI CRUISE AIRCO LEER STOELVERW

577x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2007 - jan 2009
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 125 Nm
GVW: 1.475 kg
Afmetingen (LxBxH): 392 x 169 x 136 cm
Wielbasis: 249 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Interieurkleur: Rood
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 146 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 sleutels
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoon voorbereiding
- Bagage-scheidingsnet
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen bekleding en verwarmde voorstoelen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Onderhoudsboekjes
- Radio-cd/mp3 speler
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Windscherm
Het echte buitengevoel beleeft u alleen maar achter het stuur van een cabriolet. Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze Opel Tigra TwinTop uit 2007 die 103329 kilometer op de teller heeft staan. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Het elektrisch bediende cabriodak zorgt voor een indrukwekkend schouwspel. De kap opent en sluit snel en geruisloos. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, windscherm, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Tigra TwinTop is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Welkom bij Autobedrijf Jan Leegstra. De door ons aangeboden occasions komen veelal rechtstreeks uit de lease branche. Van deze auto’s is de geschiedenis bekend, NAP aanwezig, meestal van eerste eigenaar en het onderhoud volgens fabrieksnormen uitgevoerd! Onze prijzen zijn concurrerend en inruil is altijd mogelijk. Ons bedrijf is gevestigd op " industrieterrein Zuiderschans" te Dokkum (Friesland).
Onze occasions worden met een basis pakket geleverd waarvoor wij GÉÉN afleverkosten rekenen! Het basis pakket houdt in: tenminste half jaar APK, gecheckt, vloeistoffen controle, schoon gemaakt en een correct NAP rapport. Daarnaast kunt u kiezen voor een Full service-pakket ( = incl. 3 maanden garantie ) Voor eventuele vragen over onze occasions, kunt u zich wenden tot de verkoop: dhr. Marco Oosterhof of dhr. Jan Leegstra tel : 0519-297653. 'Oant sjen' bij Autobedrijf Jan Leegstra in Dokkum!