MarktPlaza

Opel Mokka - 1.6I Edition Navi Pdc Tel. Airco 17''LM

548x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2012 - aug 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 155 Nm
GVW: 1.789 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 176 x 174 cm
Wielbasis: 256 cm
Acceleratie (0-100): 12,5 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 153 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG 40-puntencheck: https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Automatische Verlichting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Isofix
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- USB aansluiting
- USB ingang
Achter het stuur van deze stoere SUV kan niemand u iets maken. Dit is een Opel Mokka van 2015 met 97181 kilometer op de teller. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook aluminium dakrailing, getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook is de Opel uitgerust met: verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?
Het zijn juist de Duitse autofabrikanten die steeds opnieuw grenzen verleggen, nieuwe technieken ontwikkelen en auto’s nog beter maken. Deze Opel Mokka is daar een goed voorbeeld van, een auto die is ontwikkeld om op hoog niveau, veilig en comfortabel te rijden onder alle omstandigheden. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Natuurlijk behoren aluminium dakrailing, getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
✅Prijs is een meeneemprijs; Kijk voor meer informatie, foto's, en onze actuele voorraad op onze site: www.autocorsten.nl of neem telefonisch contact met ons op; 0499-422176. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die Uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Auto Corsten sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit. Auto Corsten is officieel Opel dealer, Vakgarage en Bovag erkend bedrijf sinds 1972.