MarktPlaza

Opel Mokka - 1.4 T Edition Eerste eigenaar

189x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2013 - aug 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.828 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 176 x 174 cm
Wielbasis: 256 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 193 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Het doordachte ontwerp van de Opel Mokka maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit dealeronderhouden exemplaar heeft 92751 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2015. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. U bent in deze Opel ook voorzien van lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze dealeronderhouden Opel Mokka uit 2015 die 92751 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze Opel is met lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
In de Opel Mokka heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Indien u interesse heeft in deze Opel, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Autobedrijf Gerdes is een echte dorpsgarage en opgericht in 2005 door Harold Gerdes. Harold is al bijna 30 jaar actief in de autobranche en heeft het bedrijf de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en uitgebreid. Met onze vijf collega's en moderne apparatuur kunnen wij iedereen tot dienst zijn. Ons enthousiaste team besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rond uw auto.
Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.