MarktPlaza

Opel Meriva - 1.4 Turbo Design Edition (Automaat)

553x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2013
Modelcode: B
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.995 kg
Afmetingen (LxBxH): 429 x 181 x 162 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 54 liter
Acceleratie (0-100): 11,1 s
Topsnelheid: 193 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,6 l/100km (1 op 10,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 169 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Metaalkleur
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Deze auto leveren wij af inclusief: • 6 maanden garantie • Tenaamstelling kenteken • Olieverversing + vloeistofcontrole • €20 brandstof • 12 maanden mobiliteitsgarantie (alleen bij Opel) • Minimaal 1 jaar APK en 14 dagen omruilgarantie. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Wilt u liever het Plus pakket met nog meer zekerheid? Dat kan! Voor een meerprijs van € 495,- krijgt de auto 6 maanden extra garantie, een veiligheidspakket (lifehammer, gevarendriehoek, lampenset en veiligheidshesje) en een volle tank. Ook kunt u gebruik maken van een betaalplan met een aantrekkelijk rentetarief van 5.99%.
Een auto als de Opel Meriva biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2013, de teller staat op 63372 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Natuurlijk behoren lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In de Opel Meriva heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Als u nieuwsgierig bent naar deze Opel Meriva, neem dan snel contact met ons op.
Ons familiebedrijf Liewes Roden is officieel Opel dealer in de regio Noordenveld & Westerkwartier. We hebben al meer dan 95 jaar ervaring en hebben een goede naam opgebouwd.
Als u toe bent aan een afspraak of proefrit: Onze openingstijden zijn ma t/m vrijdag van 8:00 – 18:00. Donderdagavond tot 21.00uur en zaterdag van 9:00 tot 17:00uur. Wilt u liever alvast een online vrijblijvend voorstel ontvangen? Vul uw gegevens in en u ontvangt deze van ons.