MarktPlaza

Opel Astra Sports Tourer - 1.6 Turbo Sport + Trekhaak

560x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: dec 2010 - dec 2012
Modelcode: J
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 2.055 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 181 x 154 cm
Wielbasis: 269 cm
Tankinhoud: 56 liter
Acceleratie (0-100): 8,8 s
Topsnelheid: 220 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik in de stad: 9,0 l/100km (1 op 11,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 161 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaal-/micakleur
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak met afneembare kogel
Deze prijs is inclusief een nieuwe APK, tenaamstelling kenteken en vloeistof controle. Ook kunt u gebruik maken van een betaalplan met een aantrekkelijk rentetarief van 5.99%.
De Opel Astra Sports Tourer combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Het gaat hier om een dealeronderhouden auto uit 2011 die 182807 kilometer op de teller heeft staan. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Bij de uitrusting van deze Opel horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
In deze Astra Sports Tourer vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Opel met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Met lederen versnellingspook, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer is deze Opel helemaal compleet.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Zoals u mag verwachten van deze Opel Astra Sports Tourer is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
Ons familiebedrijf Liewes Roden is officieel Opel dealer in de regio Noordenveld & Westerkwartier. We hebben al meer dan 95 jaar ervaring en hebben een goede naam opgebouwd.
Als u toe bent aan een afspraak of proefrit: Onze openingstijden zijn ma t/m vrijdag van 8:00 – 18:00. Donderdagavond tot 21.00uur en zaterdag van 9:00 tot 17:00uur. Wilt u liever alvast een online vrijblijvend voorstel ontvangen? Vul uw gegevens in en u ontvangt deze van ons.