MarktPlaza

Opel Karl - 1.0 ecoFLEX Edition AIRCO CRUISE RIJSTROOKSENSOR

505x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2015 - dec 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.353 kg
Afmetingen (LxBxH): 368 x 160 x 149 cm
Wielbasis: 239 cm
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Mistlampen voor
- 2 sleutels
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Rijstrooksensor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Opel KARL uit 2015 een auto voor u. Het is een dealeronderhouden auto die 82731 kilometer gelopen heeft. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Opel met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. U wordt in deze auto ook getrakteerd op dakspoiler, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Opel is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel KARL samen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Als u meer wilt weten over deze Opel, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Welkom bij Autobedrijf Jan Leegstra. De door ons aangeboden occasions komen veelal rechtstreeks uit de lease branche. Van deze auto’s is de geschiedenis bekend, NAP aanwezig, meestal van eerste eigenaar en het onderhoud volgens fabrieksnormen uitgevoerd! Onze prijzen zijn concurrerend en inruil is altijd mogelijk. Ons bedrijf is gevestigd op " industrieterrein Zuiderschans" te Dokkum (Friesland).
Onze occasions worden met een basis pakket geleverd waarvoor wij GÉÉN afleverkosten rekenen! Het basis pakket houdt in: tenminste half jaar APK, gecheckt, vloeistoffen controle, schoon gemaakt en een correct NAP rapport. Daarnaast kunt u kiezen voor een Full service-pakket ( = incl. 3 maanden garantie ) Voor eventuele vragen over onze occasions, kunt u zich wenden tot de verkoop: dhr. Marco Oosterhof of dhr. Jan Leegstra tel : 0519-297653. 'Oant sjen' bij Autobedrijf Jan Leegstra in Dokkum!