MarktPlaza

Opel Insignia Sports Tourer - 1.4 T EcoFLEX Cosmo NL Auto met Leder Interieur en Navigatie

676x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.140 kg
Afmetingen (LxBxH): 491 x 186 x 151 cm
Wielbasis: 274 cm
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 200 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 131 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (1): 6 Maanden Bovag garantie indien aankoopprijs hoger is dan € 4.500.-Apk minimaal een jaar.Beurt conform opgave fabriek en kilometerstand.Professioneel reinigen binnen en buitenzijde.Tenaamstelling van voertuig.Vrijwaren van inruil.u bent bij ons een klant en geen klantnummer.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- All Season Banden
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- BOVAG-garantie 6 maanden
- Brake Assist System
- Buitenspiegel elektrisch inklapbaar en automatisch dimmend
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dealer onderhouden
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen
- Extra getint glas
- Grootlicht-assistent
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Koplampen adaptief
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Luxe lederen bekleding
- Metallic lak
- NATIONALE AUTO PAS
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurwiel verwarmd
- Voorstoelen verwarmd
- Warmtewerende voorruit
Met een auto als deze Opel Insignia Sports Tourer komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Verder is de Opel uitgerust met: aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. In deze Opel kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Opel helemaal compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Insignia Sports Tourer samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Bel voor beschikbaarheid, informatie of een proefrit met één van onze dealer-inruil occasions naar 076-5651337 / 0653182118
Aan de samenstelling van onze advertenties is de grootst mogelijke zorg besteed, echter aan deze advertenties kunnen geen rechten worden ontleend.
Al onze prijzen zijn rijklaarprijzen, inclusief alle service: occasions worden geleverd inclusief beurt, BOVAG-garantie (vanaf € 4.500,= conform BOVAG-bepaling) en een nieuwe APK. Alle inruil is mogelijk!
Klant tevredenheid cijfer ruim een 9 !!!,
Kijk naar de reacties van onze klanten op onze home pagina over de tevredenheid bij Autobedrijf Oprins BV.
Wij kopen ook auto's in, informeer vrijblijvend!Deze Opel Insignia Sports Tourer komt uit 2015, werd geleverd van 12-06-2013 tot 31-01-2016 en kostte toen € 34,580.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2015 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 103 kW (140 PK) en een cilinderinhoud van 1364 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 200 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 11.5 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 5.60 liter per 100 km en hij weegt 1513 kg. De wegenbelasting bedraagt € 202.- per kwartaal.