MarktPlaza

Opel Insignia - 2.0 CDTI EcoFLEX Cosmo

515x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/55 R17
GVW: 2.160 kg
Afmetingen (LxBxH): 483 x 186 x 150 cm
Wielbasis: 274 cm
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 215 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,3 l/100km (1 op 30,3)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 406 - 431 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Brake Assist System
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Buitenspiegel elektrisch inklapbaar en automatisch dimmend
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Grootlicht-assistent
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Koplampen adaptief
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Navigatie-pakket
- Parkeer-assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Warmtewerende voorruit
- Wis-/was installatie voor koplampen
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
- zeer nette auto
Met een auto als deze Opel Insignia komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. In deze Opel kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze Opel is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Insignia samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen? Alle technologie in de Opel Insignia is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. De elektronische systemen in deze Opel helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En deze auto heeft ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
In de Opel Insignia heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Opel voor een proefrit reserveren. Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De Opel is standaard voorzien van: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Insignia is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.
Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.