MarktPlaza

Fiat 500 C - 1.0 TwinAir Pop Cabrio - Airco - Parkeersensoren

467x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/55 R15
GVW: 1.320 kg
Afmetingen (LxBxH): 355 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 15,0 s
Topsnelheid: 159 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- MOBILITEITSPAS (€ 59,95): PECHHULP BINNEN DE EU
- Afleverpakket 1 (€ 195): APK EN AFLEVERBEURT
- Afleverpakket 2 (€ 395): APK + ONDERHOUDSBEURT VOLGENS SCHEMA
- Afleverpakket 3 (€ 595): APK + ONDERHOUDSBEURT VOLGENS SCHEMA + 6 MAANDEN AUTOTRUST GARANTIE
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
- zeer nette auto
Geniet van het rijplezier dat alleen een Italiaanse auto u kan bieden. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een tweecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Fiat 500 C heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken. Auto’s als de Fiat 500 C zijn gemaakt voor puur rijplezier, zoals alleen de Italianen dat kunnen. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een tweecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Ook is de Fiat uitgerust met: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Fiat 500 C heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.