MarktPlaza

Opel GT - 2.0 Turbo Airco BSR Tuned 300PK+ 95.178km Nieuwstaat NL-auto

688x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

One of a kind kunnen we niet zeggen, maar dat wij 1 van de 6 Nederlands geleverde Opel GT's in deze prachtige gele kleur in huis hebben wel. De auto is werkelijk een plaatje en bijna niet van nieuw te onderscheiden. Prachtig zwart lederen interieur en zwarte hemelbekleding. De kenner weet meteen wat wij bedoelen met de BSR tuningkit. Prestatieverhogend tot meer dan 300PK af te regelen met het meegeleverde regelapparaat. In totaal zijn er 230 stuks van de GT in Nederland geleverd gewaarborgd voor exclusiviteit. In uitstekende staat van onderhoud. Optioneel verkrijgbaar een winterbandenset op mooie lichtmetalen velgen. Verder beschikt de auto over alarm, lederen bekleding, radio cd, airconditioning, 18"LM velgen, cruise control etc. Compleet geleverd met alle boekjes, facturen en 2 sleutels met afstandsbediening. Wilt u een bijzondere, exclusieve en zeer sportieve auto rijden dan is dit exemplaar wellicht bij uitstek geschikt voor u.
Graag ruilen wij uw auto camper caravan in Komt u langs voor de beste inruilprijs.
Wij adverteren met meeneemprijzen, kijk voor onze uitgebreide afleverpakketten en garantiemogelijkheden op onze website.
Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op met één van onze verkoopadviseurs; Floris de Jong of Leo van der Klaauw.
Bij aflevering kunnen wij direct de auto voor u RDW tenaamstellen. Tevens kunt u bij ons terecht voor; APK, onderhoud, aircoservice, uitlijnen, banden enz.