Mini Mini Cooper - 1.6 Airco Half leder Stoelv. LMV Ra…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 631x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Prachtige Mini Cooper in TwoTone Silver black. Rijdt echt als nieuw en in uitstekende staat van onderhoud. De vorige eigenaar heeft puur uit voorzorg alle maatregelen genomen om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen. Zo is de auto een paar jaar geleden voorzien van een nieuwe distributieketting. Ook zijn maatregelen genomen tegen eventueel toekomstig olieverbruik door belangrijke delen voor nieuw te vervangen. De auto is prachtig uitgevoerd met o.a. een TwoTone exterieur, halflederen bekleding, stoelverwarming, airconditioning, schuifkanteldak, centerpipe(uitlaat), cv, LM velgen, etc.
Graag ruilen wij uw auto camper caravan in Komt u langs voor de beste inruilprijs.
Wij adverteren met meeneemprijzen, kijk voor onze uitgebreide afleverpakketten en garantiemogelijkheden op onze website.
Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op met één van onze verkoopadviseurs; Floris de Jong of Leo van der Klaauw.
Bij aflevering kunnen wij direct de auto voor u RDW tenaamstellen. Tevens kunt u bij ons terecht voor; APK, onderhoud, aircoservice, uitlijnen, banden enz.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.