MarktPlaza

Opel Corsa - 1.3 CDTI Online Edition NAVI / PDC / LMV / AIRCO / CV OP AST

186x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 2017 - dec 2018
Modelcode: E
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 1.710 kg
Afmetingen (LxBxH): 402 x 175 x 148 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 182 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik in de stad: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
CO2 uitstoot: 93 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 266 - 280 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Connected services
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
Of u nu stadsritten maakt of langdurig op snelwegen bent, het rijden met de Opel Corsa is steeds een genoegen. Het onderstel biedt comfort en sportiviteit, het interieur is ruim en weldadig en deze auto heeft alle systemen aan boord om uw ritten zo veilig mogelijk te maken. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Onderweg zorgen de comfortstoelen voor een ontspannen rit. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Opel niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze auto is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Het rijden met deze Opel wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Bent u nieuwsgierig naar deze Opel Corsa? Laat het ons dan snel weten.
Onze auto's worden met de grootste zorg geselecteerd.Wij adverteren met de juiste km.stand en juiste uitvoeringen.Op verzoek is het mogelijk om bij ons een onafhankelijke DEKRA occasionkeuring uit te laten voeren. Ook zijn al onze occasions voorzien van een Nederlandse Auto Pas. Inruil Camper,Caravan, scooter, auto mogelijk. Woorden die bij ons bedrijf passen zijn: Kwaliteit, Klantvriendelijk , Service gericht.. Het is ook mogelijk na telefonisch overleg om buiten kantoor uren te komen kijken.