MarktPlaza

Opel Corsa - 1.3 CDTI Color Edition NAVI / PDC / LMV / AIRCO / CV OP AST

559x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2015 - dec 2016
Modelcode: E
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 1.710 kg
Afmetingen (LxBxH): 402 x 175 x 148 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 182 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,3 l/100km (1 op 30,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 85 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 266 - 280 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Parkeersensor achter
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Opel Corsa. Het is een auto uit 2016. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Lekker zitten doet u in de comfortstoelen van deze auto. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze auto is voorzien van lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Onze auto's worden met de grootste zorg geselecteerd.Wij adverteren met de juiste km.stand en juiste uitvoeringen.Op verzoek is het mogelijk om bij ons een onafhankelijke DEKRA occasionkeuring uit te laten voeren. Ook zijn al onze occasions voorzien van een Nederlandse Auto Pas. Inruil Camper,Caravan, scooter, auto mogelijk. Woorden die bij ons bedrijf passen zijn: Kwaliteit, Klantvriendelijk , Service gericht.. Het is ook mogelijk na telefonisch overleg om buiten kantoor uren te komen kijken.