MarktPlaza

Opel Corsa - 1.0 Turbo Color Edition / 116 PK / AchteruitrijCamera / 1e eigenaar / dealer onderhoude

534x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/55 R16
GVW: 1.680 kg
Afmetingen (LxBxH): 402 x 178 x 148 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 10,3 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Advanced IntelliLink-pakket
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brilliant kleur
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- DAB-ontvanger
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- IntelliLink Pakket
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeer-assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Veiligheids-pakket-2
- Verkeersbord detectie
Zeer goed onderhouden Opel Corsa Turbo met 116 PK van 1e eigenaar. Onderhoudsboekje en onderhoudshistorie aanwezig. N.A.P. aanwezig. Origineel NED-Corsa. Altijd bij de Opel dealer in onderhoud geweest. Bij 40.236 KM op 10-2018 laatste onderhoudsbeurt gehad. Zeer luxe uitvoering met o.a. Achteruitrijcamera, parkeersensoren voor + achter, 116 PK, Diverse extra-pakketten.
Een auto als de Opel Corsa biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De comfortstoelen zorgen voor een optimale zithouding onderweg. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. En deze auto heeft ook multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Corsa samen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Opel. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Met ons ruime aanbod van minimaal 80 voertuigen in uiteenlopende merken, kunnen wij u helpen aan een auto die bij uw wensen en budget past. Garantie, inruil en financiering zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Raadpleeg voor ons brede aanbod voertuigen en meer informatie onze website www.autoroels.nl. Natuurlijk informeren wij u ook graag telefonisch of per mail.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echt nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.