MarktPlaza

Opel Astra Sports Tourer - T150pk Autom.✅Leer Navi Camera Intellilux LED-lampen 18" AGR Sportst+Stuu

587x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: apr 2016 - dec 2018
Modelcode: K
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 1.915 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 181 x 151 cm
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 9,4 s
Topsnelheid: 210 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 128 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG 40-puntencheck: https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Connected services
- Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
- LED koplampen adaptief
- Lichtmetalen velgen 18"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Verkeersbord detectie
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afdekhoes
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Automatische Verlichting
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-afdekhoes
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels inklapbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Comfortstoel(en)
- DAB-Radio
- DAB ontvanger
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Innovation+ pakket
- Innovation introductie pakket
- IntelliLink Pakket
- Isofix
- Keyless entry
- Keyless start/open
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Leder-pakket
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- MP3 aansluiting
- Multimedia systeem
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radiovoorbereiding
- Rijstrooksensor
- Ruimtebesparend reservewiel
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwiel verwarmd
- Telefoonintegratie premium
- USB aansluiting
- USB ingang
- Voorstoelen en achterbank verwarmd
- Voorstoelen verwarmd
- Warmtewerende voorruit
- Winter-pakket
Enorm Complete Astra met de revolutionaire LED koplam verlichting! (opvolger van Xenon!) 1e eigenaar, dealer onderhouden.
U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Opel Astra Sports Tourer is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2016 en heeft 87901 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep.
Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Koppel uw usb-stick of digitale muziekspeler aan de auto via de usb-aansluiting. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Opel met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor.
De Opel Astra Sports Tourer is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. De camera van de verkeersbord-detectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De Opel Astra Sports Tourer is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Deze dealeronderhouden auto uit 2016 heeft 87901 kilometer op de teller staan. Deze Opel is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, dakrails, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrische handrem, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Met connected drive services kunt u muziek draadloos afspelen. Via de usb-aansluiting koppelt u een usb-stick, muziekspeler of smartphone met het audiosysteem. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten.
In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Opel. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
✅Prijs is een meeneemprijs; Kijk voor meer informatie, foto's, en onze actuele voorraad op onze site: www.autocorsten.nl of neem telefonisch contact met ons op; 0499-422176. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die Uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Auto Corsten sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit. Auto Corsten is officieel Opel dealer, Vakgarage en Bovag erkend bedrijf sinds 1972.