MarktPlaza

Opel Astra Sports Tourer - 1.6 CDTi Business + / 110 PK / dealer onderhouden / Navigatie / Plus-Pakk

601x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.100 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 181 x 154 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Brandstofverbruik in de stad: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 97 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brilliant kleur
- Chroom delen exterieur
- Comfortstoel(en)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaal-/micakleur
- Metallic lak
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor voor
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Zeer goed onderhouden Opel Astra Tourer van 1e eigenaar. Onderhoudsboekje en onderhoudshistorie aanwezig. N.A.P. aanwezig. Origineel NED-Astra. Altijd bij de Opel dealer (Motorhuis) in onderhoud geweest. Alle rekeningen van onderhoud aanwezig. Bij 71.000 KM laatste onderhoudsbeurt gehad incl. remblokken achter + voor. Zeer luxe uitvoering met o.a. Navigatie, 110 PK, plus-pakket en nog veel meer.
Een representatieve zakenauto, dat is deze Opel Astra Sports Tourer. Maar bovendien is hij veilig en comfortabel. In deze auto vindt u een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Lekker zitten doet u in de comfortstoelen van deze auto. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. U vindt in deze auto ook airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en bagage afdekhoes is deze Opel helemaal compleet.
Met ons ruime aanbod van minimaal 80 voertuigen in uiteenlopende merken, kunnen wij u helpen aan een auto die bij uw wensen en budget past. Garantie, inruil en financiering zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Raadpleeg voor ons brede aanbod voertuigen en meer informatie onze website www.autoroels.nl. Natuurlijk informeren wij u ook graag telefonisch of per mail.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echt nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.