MarktPlaza

Opel Astra - 1.4 Turbo Cosmo | NAVI | CLIMA | 18" VELGEN |

559x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2010 - jul 2014
Modelcode: J
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.935 kg
Afmetingen (LxBxH): 442 x 181 x 151 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 192 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 138 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Comfortstoel(en)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaal-/micakleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak met afneembare kogel
Bij het ontwerpen van de Opel Astra stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Astra is van het bouwjaar 2012, hij heeft 65765 kilometer gelopen. De comfortstoelen zorgen voor een optimale zithouding onderweg. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Onderweg kunt u veilig genieten van het premium audiosysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Opel bedient u ze vanaf het stuurwiel. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. In deze Opel kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Astra samen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Autohuis Salland is een autobedrijf dat is gespecialiseerd in het in- en verkopen van jonge en nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Het bedrijf vloeit voort uit een bijna 60-jarig bestaand familiebedrijf. Dit familiebedrijf genaamd In de Wal auto’s is een grote partij in de autowereld en verkoopt uitsluitend Business to Business. Met dit familiebedrijf achter ons en de inmiddels jarenlange ervaring in de autobranche bent u bij Autohuis Salland aan het juiste adres voor al uw auto’s. Doormiddel van een nauwkeurige selectie bij het inkopen, waarbij streng wordt gekeken naar een sluitende kilometerstandregistratie en onderhoudshistorie, beschikt onze voorraad alleen over nette en correcte auto’s. Met een gemiddelde voorraad van 60 occasions biedt Autohuis Salland u een breed assortiment. Daarnaast is het de mogelijkheid om een zoekopdracht bij ons in te dienen, hierin kunt u uw wensen en eisen aangeven en wij komen dan met een passend aanbod bij u terug! U kunt bij ons terecht binnen de openingstijden, daarnaast is het mogelijk om 's avonds op afspraak langs te komen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.