MarktPlaza

Opel Astra - 1.0 Edition Navigatie 1e eigenaar Rijklaarprijs

614x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2015 - dec 2016
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
Referentienummer: 709
## Aanvullende opties en accessoires
- armsteun voor
- Audio-installatie
- band.sp.contr.syst.
- Bluetooth telefoonvoorb.
- c.deurv. met afst.bed.
- DAB radio
- dimlichten aut.
- elektrische ramen achter
- elektrische ramen voor
- hill hold functie
- hoofd airbag(s) a.
- hoofd airbag(s) v.
- in delen neerkl. achterb.
- LED dagrijverlichting
- lederen stuurwiel
- lichtmetalen velgen 16"
- metaalkleur
- multifunctioneel stuur
- multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map
- parkeersensor achter
- parkeersensor voor
- passagiersairbag
- spraakbediening
- stoel best. hoogte verst.
- tel. integratie premium
- verstelbaar stuur
- zij airbag(s) v.
Alle technologie in de Opel Astra is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2016, is van 1e eigenaar en volledig Opeldealer onderhouden. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De bediening van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier \"ziet\" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. En deze auto heeft ook lederen stuur, automatisch dimmende spiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Deze Opel biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
De getoonde prijs is de totaal rijklaarprijs.
Deze bestaat uit:
•Gratis i-Garage / Profile onderhouds App
•6 maanden BOVAG-garantie
•1 jaar Mobiliteitsgarantie Europa
•BOVAG Afleverbeurt
•BOVAG 40 Puntencheck
•APK,
•Poetsbeurt
•€ 20,- brandstof
•Tenaamstelling