MarktPlaza

Toyota Yaris - 1.5 VVT-i Dynamic Rijklaarprijs

580x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: okt 2018 - mei 2019
Bekleding: Stof
CO2 uitstoot: 116 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Fabrieksgarantie tot: 23-05-2022
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Referentienummer: 715
## Aanvullende opties en accessoires
- achteruitrijcamera
- AEB
- Audio-installatie
- band.sp.contr.syst.
- BAS
- Bluetooth telefoonvoorb.
- dimlichten aut.
- EBD
- elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Forward Collision Warning
- grootlichtassistent
- hill hold functie
- hoofd airbag(s) a.
- hoofd airbag(s) v.
- hoofdsteunen actief
- in delen neerkl. achterb.
- keyless entry
- knie airbag(s)
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- lederen stuurwiel
- lederen versnellingspook
- lichtmetalen velgen 15"
- metaalkleur
- mistlampen voor
- multifunctioneel stuur
- passagiersairbag
- rijstrooksensor
- stoel best. hoogte verst.
- stoel pass. hoogte verst.
- telefoonintegratie
- verkeersbord detectie
- verstelbaar stuur
- zij airbag(s) v.
Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merk je ook aan deze Toyota Yaris. Deze auto uit 2019 heeft een tellerstand van 9228 kilometer. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Natuurlijk behoren 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De bediening van het audio-installatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier \"ziet\" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur en automatisch dimmende spiegels.
Deze Toyota is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Wij leveren deze auto aan u met FabrieksGarantie die loopt t/m 23-05-2022. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
De getoonde prijs is de totaal rijklaarprijs.
Deze bestaat uit:
•Gratis i-Garage / Profile onderhouds App
•6 maanden BOVAG-garantie / resterende fabrieksgarantie
•1 jaar Mobiliteitsgarantie Europa
•BOVAG Afleverbeurt
•BOVAG 40 Puntencheck
•APK,
•Poetsbeurt
•€ 20,- brandstof
•Tenaamstelling