MarktPlaza

Opel Ampera - 1.4 | NAVI | CAMERA | CLIMA | EX BTW

549x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 1 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2011 - dec 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Gecombineerd vermogen: 110 kW (150 PK)
Vermogen elektromotor(en): 47 kW (64 PK)
Vermogen brandstofmotor: 63 kW (86 PK)
Koppel: 370 Nm
GVW: 2.000 kg
Afmetingen (LxBxH): 450 x 179 x 144 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 161 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,2 l/100km (1 op 83,3)
CO2 uitstoot: 27 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 113 - 127 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 4-persoons
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- AUX-aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bluetooth
- Boordcomputer met kleurendisplay
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Half alcantara / stof bekleding
- Hoofdsteunen actief
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Opel Eye
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijbaan assistent
- Stoelverwarming vóór
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto’s om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze Opel Ampera. Het is een auto uit 2013 met 122144 kilometer op de teller. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Deze Opel is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het audiosysteem te bedienen. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. In deze Opel kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Deze Opel is voorzien van lederen stuur, Infinity sound system, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
U rijdt deze auto al vanaf € 218,- per maand. Vakgarage Prins Auto is een BOVAG aangesloten autobedrijf. Met een gemiddeld cijfer van 8,7 en een aanbevelingspercentage van 98% zijn al vele klanten u voor gegaan. Wij adviseren u bij aanschaf van deze auto te kiezen voor een BOVAG afleverpakket. Met een van deze op maat gemaakte pakketten is uw mobiliteit gegarandeerd.
Afleverpakket 1 á €495 (tot €4.500) : 3 maanden garantie op de draaiende delen van de motor en de versnellingsbak, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice en professionele reiniging van uw auto.
Afleverpakket 2 á €695 : 6 maanden BOVAG garantie, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice, professionele reiniging van uw auto & 1 jaar gratis Vakgarage Pechhulp.
Afleverpakket 3 á €995 : 12 maanden BOVAG garantie, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice, professionele reiniging van uw auto & 1 jaar gratis Vakgarage Pechhulp.
Met een van deze uitgebreide afleverpakketten heeft u geen onverwachte kosten tot het eerstvolgende onderhoudsinterval. Kom langs in onze showroom om de auto te bekijken, dan kunnen wij meteen al uw vragen beantwoorden.
**De advertenties zijn onder voorbehoud van eventuele invoer fouten.