MarktPlaza

Opel Ampera - 1.4

189x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 2011 - dec 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 63 kW (86 PK)
Koppel: 370 Nm
GVW: 2.000 kg
Afmetingen (LxBxH): 450 x 179 x 144 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 161 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,2 l/100km (1 op 83,3)
CO2 uitstoot: 27 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 112 - 126 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Hoofdsteunen actief
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map + hard disk
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeer pakket
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze dealeronderhouden Opel Ampera bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2012 en heeft een tellerstand van 171380 kilometer. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Tijdens de rit bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Achter het stuur van deze Opel bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. U bent in deze Opel ook voorzien van lederen stuur, Infinity sound system, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Ampera is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze Opel echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
* Koopavond: Tiel donderdag tot 20:00
* Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voor een impressie van ons autobedrijf of route informatie kijk op www.auto-kardol.nl Graag tot ziens bij Kardol Autobedrijf, al ruim 30 jaar een begrip!!