MarktPlaza

Opblaasbaar verkeersbord te huur, landelijke bezorging mogelijk

264x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Verkeersbord, bord 50 jaar

Is er iemand die jij wilt verrassen met zijn 50e verjaardag? En wil je dit ditmaal een keer op een andere manier doen dan met een normale abraham pop in de tuin? En dan zou je kunnen kiezen voor dit grote opblaasbare 50 jaar bord. Dit verkeersbord is voor allerlei leeftijden inzetbaar omdat de cijfers op het bord per stuk te vervangen zijn.

Dit enorme 50 jaar bord is 2,5 m hoog en zo’n 2 meter breed. Daardoor heb je redelijk wat oppervlakte nodig op de grond, namelijk zo’n twee vierkante meter. Door zijn ernorme formaat valt dit bord beter op dan een normaal klein snelheidsbord van 50. Dit bod van 2,5 m hoog valt namelijk veel beter op en zal veel meer aandacht trekken bij voorbijgangers en automobilisten. U kunt dit 50 jaar verkeersbord nog meer laten opvallen door er ook nog een spandoek aan toe te voegen wat u bijvoorbeeld tussen een aantal bomen of een hek en het huis kunt hangen.

Maar dit grote bord voor 50 jaar is natuurlijk ook voor andere leeftijden in te zetten of voor andere gelegenheden. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een 65-jarig jubileum waar je met dit bord 65 jaar wordt van kunt maken. Of iemand die 40 wordt, dan wordt het net zo makkelijk een 40 jaar bord. De leeftijd kunt u aangeven bij het bestellen. Of een zoveel jarig bestaan van een bedrijf omdat het haar 20 of 30 jarig bestaan viert.

Zo heb je dus een keer wat anders dan een grote Abraham of een Sarah in de tuin waardoor de verrassing misschien nog wel veel leuker en origineler wordt. En dit 50 jaar verkeersbord kun je door ons laten bezorgen met onze koerier of je kunt het zelf ophalen bij onze vestigingen in Ede of in Barneveld. Het weegt zo’n 15 kg en wordt geleverd inclusief blower, pinnen, scheerlijnen en andere benodigdheden om de pop goed op te kunnen zetten. Zo wordt er bijvoorbeeld een duidelijke opzetbeschrijving meegeleverd waardoor je dit grote 50 jaar bord snel en eenvoudig op kunt bouwen.

Wij wens je alvast veel plezier met de verjaardag

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 54,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95

#Abraham # #opblaasfiguur #50jaar #pop #huren #verkeersbord