MarktPlaza

Oefenbladen handletteren alfabet printables hobbymaterialen

501x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Allerleileuks.nl geen verzendkosten direct in de mail ontvangen + gratis printables bij iedere bestelling

Digitale bestanden printables oefenbladen voor handletteren
Bestaande uit 3 keer een A4 vel. 2 soorten alfabet letters kleine en grote letters en 1 maal een mooi quote voorbeeld. Onbeperkt te printen. Print het vel uit en maak de mooie letters na of trek ze over. Te gebruiken voor handletteren en mooi schrijven.

Je ontvangt na betaling de digitaal PDF bestand via email. Deze kan je dan zelf opslaan, en printen zo vaak als je maar wilt! Handig voor workshops, traktaties, bedankjes enz. De bestanden mogen NIET worden doorverkocht. Je ontvangt de bestanden uiteraard zonder watermerk.

Allerleileuks.nl | Hobbymaterialen - inpakken - uitdelen

Hou je ook zo van knutselen of mooi inpakken en uitdelen in je eigen unieke stijl? Bij allerleileuks.nl vindt je diverse hobbymaterialen en inpakmaterialen om zelf mee aan de slag te gaan. Want wat is er nu leuker dan handgemaakte spulletjes met je eigen persoonlijke touch! Met de hobbymaterialen van allerleileuks.nl en mooie knipvellen maak je bijzondere homedecoratie, en met onze zakjes, stickers, labels en kaarten kun je mooi inpakken en uitdelen voor allerlei gelegenheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: Baby kraamcadeautjes, bruilofts bedankjes, traktaties voor verjaardagen, of een mooi bijzonder cadeau inpakken voor die ene speciale vriendin. Kortom je raakt nooit uitgeknutselt met de hobbymaterialen van allerleileuks.nl. Heb je even geen inspiratie? Kijk dan eens bij onze eenvoudig te maken zelfmaakideetjes en inspiratie voorbeelden.


Nog meer hobbymaterialen? Kijk ook eens op onze andere site: www.creaknutselen.nl

Handlettering, zelf printen,