MarktPlaza

Nora Roberts Zeezucht

99x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nora Roberts Zeezucht
Pocket
De drie verwaarloosde schoffies die Ray en Stella Quinn ooit liefdevol in hun huis opnamen, zijn inmiddels volwassen mannen. Cameron, Ethan en Phillip zijn totaal verschillend, maar over één ding zijn ze het eens: familie is het allerbelangrijkst. Dus wanneer Ray onverwacht overlijdt, keren ze terug naar hun ouderlijk huis om aan zijn laatste wens gehoor te geven. Zorgen voor de tienjarige Seth.
Voor Cam is dat misschien nog wel het moeilijkste. Hij is de man van het snelle leven: hij racet met boten en auto's, reist de wereld rond en heeft in ieder stadje een ander schatje. Niet alleen kan hij opeens niet meer gaan en staan waar hij wil, hij wordt ook nog eens tot huisman gebombardeerd.
Hij, die een bloedhekel heeft aan huishoudelijke klussen! En dat alles voor een brutaal klein opdondertje dat hij niet eens kent. Ten slotte heeft hij binnen de kortste keren Anna Spinelli op zijn dak, de pittige sociaal werkster die Seth onder haar hoede heeft. Gelukkig krijgt hij wijze adviezen uit een wel héél onverwachte hoek.