Nora Roberts Wolken boven Montana

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 77x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Nora Roberts Wolken boven Montana
pocket
Ze hebben elkaar nog nooit gezien, de drie dochters die Jack Mercy ieder bij een andere vrouw verwekte. Dat doen ze pas tijdens zijn begrafenis en daarna, bij de lezing van het testament waarin hij zijn ranch - ter waarde van bijna twintig miljoen dollar - aan hen nalaat. De voorwaarde die hij eraan verbindt, is echter de grootste schok voor hen. Ze blijken pas recht te hebben op de erfenis als ze een heel jaar samen op de ranch hebben doorgebracht.
Voor Tess, het stadsmeisje dat niets liever wil dan incasseren en zo snel mogelijk terug naar LA, is het een ware nachtmerrie. Voor Lily, op de vlucht voor haar gewelddadige echtgenoot, lijkt het een welkome adempauze. Voor Willa, de enige van de drie die op de ranch is opgegroeid en in haar ogen de meeste rechten heeft, voelt het als puur verraad.
Uiteindelijk beseffen ze dat ze geen keus hebben. Ondanks hun uiteenlopende - om niet te zeggen botsende - karakters zullen ze het een jaar lang samen moeten zien uit te houden. Op zich al een hele uitdaging, maar wanneer duidelijk begint te worden dat iemand eropuit is de ranch - en hen - kapot te maken, worden ze pas echt op de proef gesteld.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.